Друштво

Школа славила залагање
и успјехе ђака

Дан ученичких постигнућа славио је протеклог петка залагање, таленте и успјехе ученика Основне школе „Тодор Докић“ у Календеровцима.

Награде за запажене успјехе на школском и градском такмичењу нанизали су Филип Ђукић и то освојивши прва мјеста на градским такмичењима из физике и математике, Дарио Малић који је заузео друго мјесто на такмичењу из физике, те освојио сребрну медаљу на градском такмичењу у трци на 100 метара. Успјешна у атлетици била је и Аријана Смиљић која је била друга у скоку у даљ, Јелена Демировић освојила је друго мјесто у бацању кугле, а Андреј Ковачевић био је трећи у трци на 800 метара. Такође, пригодним поклонима награђена је и екипа прве помоћи која је освојила друго мјесто на градском такмичењу.

Директорица ОШ „Тодор Докић“ из Календероваца Маја Петровић истакла је да сви резултати ђака служе на понос школи.

– Задовољна сам, поносна и захвална ученицима и наставницима на уложеном труду који су дали резултате, представљајући на тај начин и саму школу. Вриједне ученике смо наградили књигама и школским прибором – рекла је Петровићева додавши да је захваљујући Градској управи школа добила прикључак на градски водовод, а монтирани су и котлови за гријање.

Дан ученичких постигнућа пратио је и замјеник градоначелника Синиша Јефтић који је ученицима честитао њихове постигнуте успјехе.

Related posts

Здравље одраз животног
стила сваког појединца

Derventski List

Дијелови града
данас без струје

Derventski List

КЉУЧНА РАНА ДЕТЕКЦИЈА ГОВОРНИХ ОДСТУПАЊА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još