ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Резервације за провод у
„најлуђој ноћи“ увелико у току

Празнична еуфорија полако обузима и Дервенћане којима су понуде угоститеља за дочек Нове 2024. године очигледно занимљиве, с обзиром да су резервације за „најлуђу ноћ“ увелико у току.

Прилику да у ново љето закораче уз музику и богату трпезу Дервенћани имају у готово свим локалима и салонима у граду, а за резервацију у зависности од понуде, треба да издвоје од 20 до 120 марака.

У салону „Премиум“, као и ранијих година, потрудили су се да за „најлуђу ноћ“ обезбиједе гостовање неког од музичара, а ове године госте ће забављати Станко Недељковић Бађи и Милош Бојанић.

– Резервације су већ увелико у току, а око 300 мјеста је већ резервисано. Гостима ће, као и ранијих година, бити послужена вечера, а у цијену улазнице од 120 марака урачуната је и неограничена конзумација пића – кажу у „Премиуму“ додајући да велико интересовање влада и за прославу пословне нове године 16. децембра.

– Те вечери госте ће забављати Дејан Нешић и „Магнет“ бенд, а по цијени од 65 марака биће служена вечера и пиће. Велико је интересовање и за гостовање Баје Малог Книнџе 26. децембра, које организујемо већ пету годину заредом. Већ половина карата је распродата – нагласили су из „Премиума“ додавши да ће 3. јануара угостити Ђанија и Катарину Живковић.

За забаву на дочеку Нове године у мотелу „Двор“ биће задужен бенд „Слатки грех“, а по цијени од 100 КМ свим гостима биће обезбијеђена неограничена конзумација хране и пића.

– Једино што је специфично ове године јесте да ће смјештајне капацитете моћи резервисати само гости који Нову годину дочекују у нашој сали – казали су из „Двора“, а цијена улазнице за прославу Нове године у салону „Марко Поло“ такође кошта 100 КМ.

– И ове године за атмосферу ће бити задужен локални бенд „А што не би могло“, а као и ранијих година гостима ћемо послужити разноврсна јела и пића – казали су из овог салона, а дочек и реприза Нове године биће организовани и у кафани „Грал“.

Понуду за добар провод у „најлуђој ноћи“ има и „Еx club Monte Carlo“ уз два ди – џеја, а цијене резервација се крећу од 20 КМ по особи до 350 КМ за резервацију сећије или сепареа.

– Прије дочека Нове године предстоји нам гостовање Тее Таировић у Спортском центу, за које влада интересовање. Цијена улазнице за трибине је 30, за високе столове и галерију је 50 КМ, а резервација за „ВИП“ дио је 80 КМ, а укључује и хладну плату. У рекордном року распродате су све улазнице за гостовање Барбаре Бобак 2. јануара у нашем клубу – истакли су из овог клуба који ће, како су додали, по завршетку празничне сезоне добити нови изглед.

Провод у новогодишњој ноћи припремају и у „Гинису“.

– За дочек Нове године заказан је наступ Владана Нешића, а цијена резервације је 30 КМ, а у ту цијену је урачуната и плата. Такође, организујемо и наступ уочи Нове године, дакле 30. децембра, а госте ће забављати Белма Хусеинефендић. Госте ће 1. јануара забављати Немања Блажевић – казали су из „Гиниса“. 

У ресторану мотела „Бабино брдо“ неће бити организован дочек Нове године, али су мјеста у ресторану већином резервисана.

– Ресторан ће радити до 23 часа, а и смјештајне јединице су доступне. Ове године смо за новогодишње празнике направили пакет – аранжман са попустом на два ноћења са доручком по цијени од 230 КМ – казали су из мотела додавши да је могуће резервисати и мјеста за прославу пословне Нове године према жељеном термину.

Дочек Нове године неће бити организован у хотелу „Бисер“ и ресторану „Еден“, али из ових локала истакли су да ће током празничног периода, а и саме новогодишње ноћи, бити могуће резервисати смјештај.

Фризери и козметичари

Претпразничну еуфорију, осим угоститеља, осјећају и фризери и козметичари. Термини за фризирање и шминкање посљедњег дана 2023. године већ су углавном попуњени.

– Сви термини за шминкање 31. децембра су попуњени од осам до 19 часова. Такође, сви термини за друге третмане уљепшавања попуњени су од 20. децембра – казала је власница салона „Платинум“ Марија Дисић додавши да су у овом салону доступне и услуге маникира и педикира а термини и за ту врсту услуга су попуњени.

Слична ситуација је и другим салонима љепоте.

– Припреме за Нову годину су увелико кренуле, а слободних термина током цијелог децембра остало је јако мало – казала је Дајана Кајтаз из салона „Панта реи“.

Related posts

ВЕО ЗАБОРАВА НЕ СМИЈЕ ПАСТИ НА ЖРТВЕ ЧАРДАКА

admin

ЈОШ ПЕТ ПРЕСРЕТАЧА НА ПУТЕВИМА У РС

admin

ВОЋАРИ ДА ПРИПРЕМЕ ЗАШТИТУ ВОЋЊАКА ОД МРАЗА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još