ИЗДВОЈЕНОНовости

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ УСАГЛАСИО ДАЉЕ КОРАКЕ

Општински Штаб за ванредне ситуације на данашњој сједници донио сљедеће закључке да се у сарадњи са Општинском организацијом Црвеног крста активира одређен број волонтера како би се обезбиједило снабдијевање потребним намирницама лица са навршених 65 и више година, којима је у складу са Наредбом Владе РС забрањено кретање.

– Лица којима је потребно снабдијевање могу се јавити на контакт телефоне 053/315 -121 и 053/315 -140 у периоду од осам до 14 часова од 23. марта. Такодје, потребно је да послодавци издају потврде лицима која имају потребу кретања у периоду трајања полицијског часа због несметаног обављања процеса рада – закључено је на сједници Штаба.

„Комуналац“ се обавезује да у наредном периоду изврши дезинфекцију заједничких просторија у свим заједницама етажних власника и осталим објектима колективног становања.

– Моле се грађани да лица која су дошла из иностранства ,а која не поштују одлуке о кућној изолацији, пријаве Полицији на број телефона 053/312 з 222 или Инспекцији на 065/405-805 – наводи се у закључцима.

Related posts

КЉАЈИЋ УМЈЕСТО БЈЕЛОШЕВИЋА

admin

Доступно још 50 доза вакцине против грипа

admin

БЕЗ НОВИХ СЛУЧАЈЕВА КОРОНА ВИРУСА У ДЕРВЕНТИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još