Друштво

Здравље, спорт и нова знања

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ испунили су посљедњи дан овогодишње активности „Пројекат седмице“ низом занимљивости о правилној исхрани, спортском духу, историји школе и географији.

Завршни дан бројних активности отворен је предавањем епидемиолога др Милене Бјеговић Ђујић у којима је посебна пажња посвећена препорукама о избалансираној исхрани, те важност физичке активности, а у наставку дана одржано је финале фудбалског турнира између ученика двије средње школе.

– Његовање културе спорта нам је веома важно, јер осим индивидуалне важности спорт важна је и његова улога у развоју друштва. Послије спортског дијела, посјетили смо и виртуелни изложбу: „Наша школа кроз историју“ коју су приредили ученици фотографске секције са професором Митром Тепићем – казали су из СШЦ „Михајло Пупин“ додавши да су активности обухваћене посљедњим даном „Пројекта седмица“ уоквирене квизом географске секције који су припремили ученици са професорицом Слађаном Марић, а онима који су показали завидно знање из области географије уручена је награда. 

У наредним данима ће бити приказан видео чланова филмске секције. 

Related posts

Базар прилика за хуманост

Derventski List

НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ „БОСИЉКА“ 23. ДЕЦЕМБРА

admin

Циљеве достижем корак по корак

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još