Спорт

Атлетичарка Теодора
Милојевић првакиња РС

Теодора Милојевић, чланица Атлетског клуба „Дервента“, првакиња је Републике Српске у дисциплини спринт на 300 метара, док је у категорији старијих пионирки у трци на 100 метара освојила сребрну медаљу и постала вицепрвакиња РС.

Првенству Републике Српске за сениоре и старије пионире одржано је протеклог викенда у Сокоцу, а дервентски атлетичари и на овој спортској смотри пронашли су своје мјесто међу најбољим.

– Милојевићева је, осим што је заслужено понијела двије титуле, поправила и свој лични рекорд на 300 метара који је сада 42 секунде и 90 стотинки, а титулом вицепрвака РС за старије пионире у бацању кугле крунисао се Лазар Ивановић. Недостајало му је мало спортске среће да се окити медаљом и у скоку у вис – казали су из Атлетског клуба.

У дисциплини бацање кугле на четврто мјесто пласирала се Ања Јевтић, а Марина Будишић и Дуња Душанић заузеле су четврто и пето мјесто у трци на 2.000 метара. Бронзана медаља за неколико стотинки измакла је екипи у саставу Ања Јевтић, Дајана Гојић, Теодора Милојевић и Дуња Душанић у пионирској штафети 4х100 метара.

Дервентским атлетичарима предстоји наступ на првенству БиХ за млађе јуниоре 12. и 13. августа у Сарајеву.

Related posts

Кошаркаши сутра дочекују екипу „Сокоца“

admin

Рукометашице СШЦ „Михајло Пупин“
треће на републичком такмичењу

Derventski List

КАНДИДАТУРЕ ЗА НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ ДО 9. ДЕЦЕМБРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još