Друштво

Данас на градском тргу
радионица за дјецу

Обиљежавање „Дјечије недјеље“ данас и сутра извешће на градски трг дјецу из вртића „Трол“, као и школарце и све остале малишане, који ће на радионицама учити о здравим стиловима живота, развијати креативност и учити о дјечијим правима.

„Дјечија недјеља“, која се обиљежава од 2. до 8. октобра, ове године носи слоган „Другарство чувајмо, љубав његујмо“ и у фокус ставља дјечија права, а управо на њих упућују активности које су тим поводом организовали вртић „Трол“, дервентске школе и Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“.

Малишани из „Трола“, након јучерашње посјете Градској управи, Полицијској станици и Основном суду, данас ће са родитељима у вртићу правити сок од грожђа, а од 17 часова биће дио спортских радионица на Градском тргу.  Сриједа је резервисана за ликовне и плесне радионице, такође на Тргу ослобођења, док ће у четвртак бити одржан базар у маркетима „Ђурић“, „Бинго“ и „Хипер Корт“ , гдје ће дјеца грађанима понудити рукотворине које су израдили са васпитачима, а прикупљени новац биће искоришћен за куповину дворишних играчака. У петак ће у Центру за културу у десет часова бити одржана шаљива представа за дјецу „Дјечија права“ коју су припремили васпитачи и аниматори.

Related posts

Регресирани дизел одобрен за још 44 произвођача

admin

Ученици обрадовали своје
другаре из угрожених породица

Derventski List

Огрев празни кућни буџет

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još