Друштво

Данас на градском тргу
радионица за дјецу

Обиљежавање „Дјечије недјеље“ данас и сутра извешће на градски трг дјецу из вртића „Трол“, као и школарце и све остале малишане, који ће на радионицама учити о здравим стиловима живота, развијати креативност и учити о дјечијим правима.

„Дјечија недјеља“, која се обиљежава од 2. до 8. октобра, ове године носи слоган „Другарство чувајмо, љубав његујмо“ и у фокус ставља дјечија права, а управо на њих упућују активности које су тим поводом организовали вртић „Трол“, дервентске школе и Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“.

Малишани из „Трола“, након јучерашње посјете Градској управи, Полицијској станици и Основном суду, данас ће са родитељима у вртићу правити сок од грожђа, а од 17 часова биће дио спортских радионица на Градском тргу.  Сриједа је резервисана за ликовне и плесне радионице, такође на Тргу ослобођења, док ће у четвртак бити одржан базар у маркетима „Ђурић“, „Бинго“ и „Хипер Корт“ , гдје ће дјеца грађанима понудити рукотворине које су израдили са васпитачима, а прикупљени новац биће искоришћен за куповину дворишних играчака. У петак ће у Центру за културу у десет часова бити одржана шаљива представа за дјецу „Дјечија права“ коју су припремили васпитачи и аниматори.

Related posts

У част Светом Сави свечано
у СШЦ „Михајло Пупин“

Derventski List

ОЛОВКОМ И КИСТОМ СТВАРА МАГИЈУ

admin

Припремни програм завршило 15 предшколаца у Календеровцима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još