Пред одборницима 35 тема

Скупштине града на сутрашњој сједници међу 35 тачака дневног реда одлучиваће, између осталог, о плану коришћења средстава за подстицање развоја пољопривреде и села за ову годину, те разматрати годишње извјештаје о раду јавних установа за 2023. годину.

На дневном реду је и Приједлог одлуке о суфинансирању изградње канализационе мреже од стране корисника извјештај о раду Скупштине града и сталних радних тијела парламента за протеклу годину, као и годишњи извјештаји о пословању Дома здравља, предшколске установе „Трол“, Центра за социјални рад, Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, Спортског центра, Центра за културу, Туристичке организације, Геронтолошког центра, те „Дервентског листа и Радио Дервенте“ за прошлу годину.

Ријечи ће бити и о утврђивању стандарда и критеријума за избор и именовање директора Центра за социјални рад и расписивање поновног конкурса за избор руководиоца, а предложено је и разрјешење вршиоца дужности директора ове установе и именовање на ову позицију.

Одборници ће, међу осталим тачкама дневног реда, разматрати и Приједлог одлуке о расписивању конкурса за избор и именовање члана Градске изборне комисије и извјештај о раду Правобранилаштва РС – Сједиште замјеника правобраниоца Добој за протеклу 2023. годину.

Осим тога, на дневном реду је и извјештај о намјенском утрошку средстава посебних водних накнада за протеклу годину и извјештај о годишњем утрошку намјенских средстава од накнаде по основу продаје шумских дрвних сортимената за 2023. годину.

Related posts

Рукометашице СШЦ „Михајло Пупин“
треће на републичком такмичењу

Derventski List

Центар Осиње добија љепши изглед

Derventski List

Малени глумци испричали
причу о пријатељству

Derventski List

У Дервенти зачета
сарадња три установе

Derventski List

Теорија поткријепљена праксом
кроји квалитетне кадрове

Derventski List

Међусобна подршка
доноси добро заједници

Derventski List

„Наш друг Јоца“
вечерас премијерно

Derventski List

Монодрама „Наши дани“ 40 година
од премијере прославља у Дервенти

Derventski List

Oбиљежен прелазак
моста 1992. године

Derventski List

СШЦ „Михајло Пупин“ основцима
приближила занимања

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još