Пред одборницима 35 тема

Скупштине града на сутрашњој сједници међу 35 тачака дневног реда одлучиваће, између осталог, о плану коришћења средстава за подстицање развоја пољопривреде и села за ову годину, те разматрати годишње извјештаје о раду јавних установа за 2023. годину.

На дневном реду је и Приједлог одлуке о суфинансирању изградње канализационе мреже од стране корисника извјештај о раду Скупштине града и сталних радних тијела парламента за протеклу годину, као и годишњи извјештаји о пословању Дома здравља, предшколске установе „Трол“, Центра за социјални рад, Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, Спортског центра, Центра за културу, Туристичке организације, Геронтолошког центра, те „Дервентског листа и Радио Дервенте“ за прошлу годину.

Ријечи ће бити и о утврђивању стандарда и критеријума за избор и именовање директора Центра за социјални рад и расписивање поновног конкурса за избор руководиоца, а предложено је и разрјешење вршиоца дужности директора ове установе и именовање на ову позицију.

Одборници ће, међу осталим тачкама дневног реда, разматрати и Приједлог одлуке о расписивању конкурса за избор и именовање члана Градске изборне комисије и извјештај о раду Правобранилаштва РС – Сједиште замјеника правобраниоца Добој за протеклу 2023. годину.

Осим тога, на дневном реду је и извјештај о намјенском утрошку средстава посебних водних накнада за протеклу годину и извјештај о годишњем утрошку намјенских средстава од накнаде по основу продаје шумских дрвних сортимената за 2023. годину.

Related posts

„Вихорово стиховање“ било
повод за дружење и уживање у природи

Derventski List

Уручене захвалнице за
промовисање чињења добрих дјела

Derventski List

Прегршт медаља са
првог такмичења

Derventski List

Успjешан наступ употпуњен
новим личним рекордима

Derventski List

Васкршњи базар данас
у „Хипер Корт“ маркету

Derventski List

Актуелна тема одласка младих
испричана кроз монодраму

Derventski List

Регресирани дизел одобрен
за још 17 произвођача

Derventski List

Мали огласи

Derventski List

Часови јапанског језика и културе
веома садржајни и занимљиви

Derventski List

Вртић „Трол“ проширује
капацитете за око 140 мјеста

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još