Друштво

Нови аспекти сарадње
у циљу оснаживања жена

Чланице Удружења жена „Дервента“ протекле седмице биле су гошће организацијама „Природа“ и „Маја Кравица“ из Братунца, а учествовале су и на Сајму пољопривреде, привреде и туризма који је одржан у оквиру манифестације „Дани малине“.

На сајму су чланице дервентског удружења изложиле производе и рукотворине, а учествовале су и у радионицама  које је подржала Екуменска иницијатива жена.

– Организовале смо радионицу за чланице сва три удружења на којој смо измијениле искуства и договориле сарадњу у будућим активностима, те их позвале да посјете дервентски Сајам привреде и туризма и Вашар. Дио радионица биле су и чланице организација жена из Македоније и Србије, са којим смо такође усагласиле заједничке активности у циљу побољшања положаја жена у друштву – саопштили су из Удружења жена додајући да су посјету Братунцу искористиле и за обилазак малињака по којима је овај крај препознатљив.

Related posts

Дио Поља сутра без струје

admin

Посљедњи дан школе за 232 матуранта

admin

Нова шанса за набавку
механизације из Мађарске

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još