Новости

Скупштина о највишим
признањима града 31. јула

Одборници Скупштине града разматраће на сједници која је заказана за сриједу, 31. јул, 15 тачака дневног реда међу којима ће се наћи и приједлози одлука о додјели Великогоспојинске повеље са златним грбом града у 2024. години др Душку Панзаловићу, Миланку Балешевићу и Слободану Наградићу, те Захвалнице Пеји Губерцу из Доњег Вишњика.

Усаглашено је то на данашњој сједници скупштинског Колегијума, а на дневном реду наћи ће се и Извјештај о раду Првостепене стручне комисије за процјену потреба и усмјеравање дјеце и омладине са сметњама у развоју, као и Информација о стању јавног реда и мира, безбједности грађана и имовине на подручју града Дервента за протеклу годину и Информација о превентивној здравственој заштити становништа у 2023. години.

Ријечи ће бити и о приједлогу одлука о усклађивању аката о оснивању јавних установа и то Геронтолошког центра, Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, предшколске установе „Трол“, Центра за културу, Спортског центра и Центра за социјални рад.

Related posts

ЦЕНТАР ГРАДА ОД 2. ЈУЛА ПОНОВО ШЕТАЛИШТЕ

admin

Отворен позив за предлагање кандидата за Великогоспојинску повељу

admin

Стартовала предизборна кампања

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još