Новости

Сервисно – комунални центар
добио нову саобраћајницу

Саобраћајница у Сервисно – комуналном центру, која је данас асфалтирана, унаприједиће привредницима који послују у овом дијелу града, услове пословања.

За асфалтирање саобраћајнице дуге 300 метара Градска управа је из буџета обезбиједила 100.000 марака, а радови су обухватали и уређење четири прилаза за предузећа и  улаз са магистралног пута.

Ово градилиште данас је обишао и градоначелник Милорад Симић са сарадницима казавши да се нада да ће уређење инфраструктуре додатно оснажити ову пословну зону.

– У Сервисно – комуналном центру егзистира неколико привредника који су до сада имали један прилаз, а од сада ће имати и овај улаз погодан за теретна возила. У ове радове уложили смо око 100.000 марака, што је мало у односу на то што ове фирме постижу својим радом – рекао је Симић.

Представник  предузећа  „АЛ – М“ Никола Миладиновић рекао је да ће асфалтирана саобраћајнице значајно олакшати пословање фирми која запошљава 15 радника. 

Из Градске управе подсјетили су да је раније потписан уговор у вриједности 159.000 марака за изградњу тротоара од мотела „Двор“ до улице 16. крајишке, уз магистрални пут Прњавор – Дервента – Брод.

Related posts

Почела регистрација младих за једнократну помоћ од 100 КМ

admin

СИМИЋ НАЈАВИО КАНДИДАТУРУ ЗА НОВИ МАНДАТ

admin

ДОМ ЗДРАВЉА ОДРЕДИО ДЕЖУРНЕ БРОЈЕВЕ ТЕЛЕФОНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još