Спорт

Клуб борилачких вјештина
изњедрио још два првака РС

Чланови дервентског Клуба борилачких вјештина, њих пет, наступило је јуче на Првенству Републике Српске у кик – боксу које је одржано у Бијељини, а међу 150 такмичара из Републике Српске и Србије, Дервенћани су изборили двије титуле првака РС и двије бронзане медаље.

Из дервентског клуба истакли су задовољство успјесима полазника, нарочито јер је за неке од њих ово било дебитантско такмичење.

Злато су кући донијели млађи јуниор Никола Илић који наступа у категорији до 54 килограма у дисциплини „low kick“.

-Овог пута у категорији изнад 57 килограма у финалном мечу побиједио је такмичара из Прњавора и постао првак Српске. Јуниор Сергеј Николић у дисциплина „light kick“ до 74 килограма у финалу је био бољи од представника Србије из Смедерева и окитио се златом и титулом првака Српске  у својој категорији – навели су из Клуба борилачких вјештина додавши да је дебитантски наступ имао кадет Лазар Новић који наступа у категорији „low kick“ до 48 килограма, али се на првенству у финалном мечу борио у категорији до 54 килограма са доста искуснијим противником показавши да је пред њим свијетла будућност.

-Двоје дебитаната, Сара Јеврић у категорији +65 килограма старији кадет и Александар Ковачевић до 79 килограма јуниор, на татамију су показали јако добру изведбу, али су заустављени у полуфиналу одакле су кући понијели бронзане медаље – казали су из клуба.

Related posts

Каратисти на трону у Богатићу

Derventski List

Фудбалске репрезентације Србије
и БиХ у објективу Николе Кулаге

Derventski List

Пред одбојкашицама
садржајан викенд

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još