Спорт

Бод из Градишке за почетак

КОЗАРА (Г) – ДЕРВЕНТА 30:30 (14:16)

Спортска дворана „Арена“ у Градишци. Судије: Јованчић и Тодоровић. Седмерци: Козара 3 (3), Дервента 4 (4). Искључења: Козара 6, Дервента 10 минута. Дисквалификација: Денић (Дервента) у 60. минути.

Дервента: Толимир, Живанић 3, Сибинчић 5, Земуновић 1, Милинковић 5, Кнежевић, Пејаковић, Дринић, Бера, Савић 2, Максимовић 5, Денић, Крстајић 6, Пејић 3, Шатара и Косић.

Мало је недостајало да рукометаши „Дервенте“ донесу комплетан плијен из Градишке, јер су током већег дијела првог овосезонског сусрета у Првој рукометној лиги РС имали предност.

 Разлика у корист „Дервенте“ кретала се од једног до четири гола, али било је и периода када су гости успијевали и да изједначе.

Први пут четири гола разлике за „Дервенту“ (8:12, 12:16) било је у финишу првог дијела меча, али су домаћи успјели да у посљедњим минутама тог дијела утакмице смање разлику и дођу до „активног“ резултата.

Исти резултатски омјер се наставио и на почетку другог полувремена, али су средином тог дијела домаћи успјели поново да изједначе (23:23). Послије тога, „Дервента“ прави серију од 4:0 и, тако је изгледало, прави одлучујућу предност.

Ипак, домаћи се не предају и до краја утакмице успијевају опет да стигну до изједначења. Минут прије краја „Дервента“ је имала минималну предност послије гола из седмерца, али су домаћи, такође из седмерца, опет изједначили.

У сљедећем колу „Дервента“ ће угостити екипу „Бијељине“.

Related posts

БИЦИКЛИСТИЧКИ КАРАВАН ИЗ ДЕРВЕНТЕ КРЕНУО КА ФИНИШУ

admin

Дервентски шахисти били
дио турнира у Хрватској

Derventski List

Ученице СШЦ „Михајло Пупин“
иду на републичку смотру

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još