Спорт

Пионирке побједом отвориле првенство

Утакмицама првог кола почела је нова сезона пионирске одбојкашке лиге, а одбојкашице „Дервенте“ побједом против „Модрича Новопрома“ започеле су нову сезону на једном од тежих гостовања.
Први сет је донио предност „Дервенти“, а домаћин је покушао свим силама да преокрене резултат, али су поени остали на конту „Дервенте“.
-Као да је добијен сет ослободио страха наше дјевојке и у другом сету су заиграле још боље. Домаћин се и некако држао до средине сета, кад је на сервис дошла капитен екипе Јана Живанић и са девет „везаних“ поена „Дервента“ одлази на недостижних 8:18. Сет је добијен резултатом 17:25, без већих потешкоћа – казали су из Одбојкашког клуба додавши да је трећи сет донио одличан почетак, уз сјајну игру у нападу Саре Јеврић, коју су у нападачком дијелу игре одлично пратиле и примачи сервиса Елена Станојевић и Лара Пећић.

-Повело се максималних 14:21, а онда необјашњив пад и домаћин се вратио, изједначио на 22:22. Ипак, наше дјевојке однијеле су кући максималну побједу и три поена за одличан почетак сезоне – додали су из клуба.
У наредном колу пионирке поново гостују и то у Броду.

Related posts

Дерби припао „Козари“

Derventski List

Стазе на бициклу кротиће 20 возача

admin

Млади рукометаши на
окупљању репрезентације БиХ

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još