Uncategorized @bsСпорт

Дерби припао „Козари“

Дерби утакмица 10. кола Друге одбојкашке лиге Републике Српске, између „Дервенте“ и „Козаре“ из Градишке, донијела је праву спортску борбу на терену, а бодове су на свој конто уписале гошће и преузеле прво мјесто на табели.
Домаћи састав је одлично ушао у утакмицу и у првом сету потпуно надјачао гошће у свим сегментима игре. Одличним нападима и сервисима Тамаре Малић и Саре Живковић ривал је потпуно разбијен резултатом 25:15. Сам резултат првог сета није био реалан приказ снага на терену и то се видјело и наставку утакмице.
Други сет је био изједначена борба све до резултата 14:14. Уз неколико грешака, и срећа је окренула леђа, па су гошће везале шест узастопних поена за, изгледало је, недостижну предност. Када је напокон одузет сервис, Вања Нинковић је добрим сервисом везала пет поена, и изједначен је резултат на 20:20. Умјесто преокрета, опет гошће вежу поене и долазе до четири сет-лопте. Искористиле су трећу и освојиле сет са 25:22.
Трећи сет је очигледно био прекретница, али су гошће у јако неизвјесној завршници побиједиле 29:27.
Четврти сет „Дервента“ је одлично почела, али су гошће стрпљивом игром у пољу, постепено смањивале предност, да би у финишу сета потпуно преокренуле резултат и заслужено однијеле кући сва три бода.
Овај пораз је закомпликовао ситуацију на табели, па је „Козара“ преузела прву позицију са два поена више, али и утакмицом више од „Дервенте“.
У наредном колу екипа „Дервенте“ гостује у Приједору код последњепласираног тима на табели.

Related posts

Много промјена у екипи

admin

„Текстилац“ очекује подршку општине и спонзора

admin

Хуманитарно крос такмичење у недјељу у Прњавору

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još