ИЗДВОЈЕНОНовости

СКУПШТИНА ЗАСЈЕДА 18. АПРИЛА

Скупштинa општине Дервента засједаће у четвртак, 18. априла, а на дневном реду наћи ће се, између осталога, извјештај о раду начелника општина у прошлој години, те извршење буџета за 2018. годину, договорено је на данашњој сједници Колегијума.

Одборници ће међу двадесетак тема,  разматрати и већи број одлука о продаји непокретности у Новом насељу, који су раније понуђени на лицитацији, а одлучиваће се и о утрошку намјенских средстава посебних водних накнада и накнада по основу продаје шумских дрвних сортимената у прошлој години, те би требало да буду донесени програми утрошка тих средстава у текућој години.

Замјеник начелника општине Синиша Јефтић члановима Колегијума поставио је као тему о којој би требало размишљати и то да се сједнице Колегијума не објављују на ТВ К3, с обзиром да то не раде друге општине у окружењу. Он је казао да би средства за медијско праћење рада Општинске управе, које добија ТВ К3 требало редиговати, с обзиром да су за ову годину потписани и уговори са медијским кућама БН ТВ и АТВ.

Related posts

Именовани начелници свих шест одјељења Градске управе

admin

Екстремно високе температуре све до викенда

admin

Особе са аутизмом заслужују
већу пажњу друштва

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još