Друштво

ОРГАНИЗАЦИЈА СЛИЈЕПИХ ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ У РС

На годишњој редовној сједници Скупштине Међуопштинске организације Савеза слијепих Дервента, Брод и Вукосавље, која је одржана данас, разматрани су и усвојени извјештај о раду, финансијски извјештај за протеклу годину, као и план рада и финансијски план за 2019. годину.

Предсједник Савеза слијепих Републике Српске Бранко Сузић истакао је да је на сједници било ријечи и о правима и унапређењу друштвеног положаја ове категорије грађана.

– Када је у питању МОСС Дервента, Брод и Вукосавље могу да изразим задовољство, јер у континуитету остварује добре резултате, те спада у једну од најбољих организација у РС. Добро је што ова организација има подршку локалне управе, без које би тешко функционисала, а и опстала – истакао је Сузић.

Сједници Скупштине присуствовали су начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић и директор Центра „Будућност“ Владан Поповић.

Related posts

ДЕРВЕНТА ДОБИЛА ТРИ ПРЕДСТАВНИКА У „РИТМУ ЕВРОПЕ“

admin

Зимска служба у приправности

admin

Стотину малишана спремних за
школу опростило се од вртића

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još