Друштво

ОРГАНИЗАЦИЈА СЛИЈЕПИХ ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ У РС

На годишњој редовној сједници Скупштине Међуопштинске организације Савеза слијепих Дервента, Брод и Вукосавље, која је одржана данас, разматрани су и усвојени извјештај о раду, финансијски извјештај за протеклу годину, као и план рада и финансијски план за 2019. годину.

Предсједник Савеза слијепих Републике Српске Бранко Сузић истакао је да је на сједници било ријечи и о правима и унапређењу друштвеног положаја ове категорије грађана.

– Када је у питању МОСС Дервента, Брод и Вукосавље могу да изразим задовољство, јер у континуитету остварује добре резултате, те спада у једну од најбољих организација у РС. Добро је што ова организација има подршку локалне управе, без које би тешко функционисала, а и опстала – истакао је Сузић.

Сједници Скупштине присуствовали су начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић и директор Центра „Будућност“ Владан Поповић.

Related posts

Новитет царински техничар и два одјељења гимназије

admin

Пацијентима доступне патронажене посјете

admin

Обновљени сочанички храм
за Божић дочекује вјернике

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još