ДруштвоИЗДВОЈЕНО

СРЕДЊОШКОЛЦИ СВИРАЛИ И ПРИЧАЛИ БАЈКЕ У „ТРОЛУ“ И „СУНЦУ“

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ данас су, поводом Међународног дана средњошколаца и студента, који се обиљежава 17. новембра, занимљивим програмом обрадовали малишане у вртићу „Трол“ и чланове удружења „Сунце“.

Средњошколци су за најмлађе суграђане организовали ликовну и музичку радионицу, причали им бајке, а засвирао је и школски оркестар.

Директор СШЦ „Михајло Пупин“ Предраг Дринић рекао је да је идеја о другачијем начину обиљежавања овог значајног датума потекла од Савјета ученика, у сарадњи са професорима.

– Ове године смо одлучили да на другачији и занимљивији начин обиљежимо Међународни дан средњошколаца. Важно је омогућити ђацима да испоље своју креативност и да на тај начин реализују чак и нове замисли и идеје. Драго ми је што су ученици успјели да обрадују и развеселе малишане, међу којима има и њихових браће и сестара – казао је Дринић.

Директорица вртића „Трол“ Гордана Симић казала је да су дјеца истински уживала у програму средњошколаца.

– Хвала вам што се одлучили да развеселите наше малишане, те да их својом посјетом укључите у обиљежавање значајног датума – рекла је Симићева.

Ученици су за своје малене другаре обезбиједили и скроман поклон.

Истим поводом, средњошколци су данас посјетили и Удружење „Сунце“, те богатим програмом развеселили чланове овог удружења. Поред наступа школског оркестра, ђаци су се представили и кроз рецитације, етно пјесме и савремену бајку.

– Ово је веома лијеп гест средњошколаца и драго нам је што су одлучили да се данас друже са нашим члановима. Сви смо уживали у занимљивом програму и надамо се да ће сарадња бити настављена и у будуће – истакла је предсједница Удружења „Сунце“ Татјана Спасојевић.

И за чланове „Сунца“, ученици су припремили поклоне.

 

Related posts

Oсновци одмјерили знање из неколико предмета

admin

„Троловци“ пронијели
Дервентом осмијехе и грају

Derventski List

Заражена једна особа из Дервенте

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još