ДруштвоИЗДВОЈЕНО

НА СВЕТОСАВСКОМ БАЛУ ПРИКУПЉЕНО 19.620 КМ

На овогодишњем Светосавском балу прикупљено је укупно 19.620 марака, од чега је од донација за улазнице 16.120, а 3.000 донирао је начелник општине Милорад Симић и 500 марака предсједник Скупштине општине Маријан Кљајић, констатовано је на састанку Кола српских сестара који је одржан вечерас.
Чланице истичу да трошкови организације ове године износе 5.130 марака, а преостала средства расподијељена су за завршетак недовршене куће породице Гибаница, а са 1.000 марака награђен је студент 6. године медицинског факултета Милан Паштар.
-Ове године смо за хуманитарне сврхе од Светосавског бала прикупиле 14.500 марака, од чега је подршка студенту 1.000 марака, а остало за радове на кући наших суграђана Гибаница. Радници ће кућу уређивати бесплатно и вјерујемо да ћемо успјети да у потпуности завршимо објекат у којем живе родитељи са двогодишњим тројкама. Радиће се фасада, гријање, уређење спрата и степеништа, а планирамо да им купимо и фрижидер и веш машину који су им потребни, истакнуто је на састанку.
Након сумирања утисака са бала чланице су одлучиле да Коло уплати 500 марака за лијечење Бранке Тривић из Горњих Церана, а говорило се и о судбини пројеката које је Коло послало на конкурс Министарства управе и локалне самоуправе.

Related posts

План да 1.729.317 КМ суфицита буде уложено у инфраструктуру

admin

Ђаци ОШ „Никола Тесла“ изборили учешће на регионалном такмичењу

admin

Брига о борачкој популацији заједничка обавеза

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još