ИЗДВОЈЕНОНовости

У КУЋНОЈ ИЗОЛАЦИЈИ ПЕТОРО ПРИСТИГЛИХ АУТОБУСОМ ИЗ АУСТРИЈЕ

Особа која је 18. марта тестирана на корона вирус је негативна, али се налази у кућној изолацији, а под надзором љекара тренутно су 383 особе, саопштено је данас из Хигијенско – епидемиолошке службе Дома здравља.

Додали су да је још једна особа тестирана због сумње на COVID-19, док се девет особа налази у изолацији.

– Током претходна 24 часа под надзор је стављено 57 лица и то 27 из Аустрије, 12 из Словеније, по три из Њемачке, Хрватске и Србије, двије из Албаније, те по једна из Мађарске, Холандије, Чешке, Италије и Белгије навели су из Дома здравља додајући да је пет особа преузето јуче из аутобуса који је заустављен у Градишци, јер су се у њему налазила лица из Брчког која су била у контакту са обољелим у Аустрији.

– Сва лица су возилом хитне помоћи у пратњи полиције превезена на кућне адресе и налазе се у кућној изолацији – нагласили су из Дома здравља.

Додали су да су дезинфиковане ипросторије Црвеног крста и све школе, теренске амбуланте Дома здравље, „Јевтић комерц“ и „Полет комерц“.

Related posts

Божићни базар у
крипти храма сутра

Derventski List

Почело обиљежавање „Недјеље Црвеног крста“

admin

На стазе знања ступа 191 ђак првак

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još