Спорт

КАРАТИСТИ ИЗ МОДРИЧЕ ДОНИЈЕЛИ ПРЕГРШТ МЕДАЉА

Чланови карате клуба „Дервента“ на Отвореном купу клубова Модрича протекле недјеље, у јакој конкуренцији међу 150 такмичара из 11 клубова из Србије, ФБиХ и Републике Српске, окитили су се медаљама.

У појединачним катама најсјајнију медаљу освојили су Анђела Вујичић, Владимир Михајловић, Слободанка Секулић и Сергеј Николић, док су се за сребро изборили Андреја Маркуљевић, Јелена Бабић, Анђела Вујичић и Слободанка Секулић. Са бронзом су се са такмичења вратили Драгана Бабић, Давид Панзаловић, Давид Дринић, Жељана Рабљеновић, Лана Милинковић и Милка Репија.

У категорији екипних ката, злато је освојио тим који су чинили Слободанка Репија, Жељана Рабљеновић и Владимир Михајловић, а други побједнички тим чинили су Анђела Вујичић, Давид Дринић и Владимир Михајловић. Сребро је изборио тим са Драганом Бабић, Давидом Дринићем и Ланом Милинковић.

Такмичење је одржано без присуства публике, уз присуство највише 50 такмичара по групи и уз поштивање свих мјера које су наложене од стране Института за јавно здравство РС.

Related posts

Одбојкашице чврсто држе
лидерску позицију

Derventski List

Чланови „Киме“ побрали већа звања

admin

УСПЈЕШНА СЕЗОНА ЗА „МИРОН МОТО“ КЛУБ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još