Спорт

Каратисти стекли нова звања

Карате клуба „Дервента“ организовао је полагање за нова ученичка звања, а млади каратисти показали су резултате тренинга и стекли нове појасеве.

Полагање је састојало из програма техника и ката, а најбољи утисак у обе категорије оставили су Драгана Бабић, Лана Николић, Дејан Врањеш и Славен Топаловић.

Жути појас, послије полагања, стекли су Лука Живковић, Мануела Икић, Вук Бећаревић, Марко Бабић, Маја Бабић, Тео Петровић и Василије Пијетловић, док су наранџасти појас заслужили Слободанка Секулић, Давид Дринић, Жељана Рабљеновић, Јелена Прерадовић, Јована Прерадовић, Катарина Вуковић, Владимир Павковић, Дарио Пејић и Милка Репија.

Зелени појас од сада ће носити  Ђорђе Видић, Дино Петровић, Павловић Кристијан, Дуња Тодоровић и  Драгана Бабић, а плави Aнђeлa Вуjичић, Влaдимир Mихajлoвић, Дejaн Дукић, Лaнa Никoлић, Слaвeн Toпaлoвић, Taмaрa Дoбрић, Лejлa Meрџaнoвић, Нeмaњa Видић, Сoфиja Toдoрoвић и Aлeксaндaр Бoлтaр.

Власници смеђег појаса постали су Aнa Mиa Стojчић, Maриja Ђурaш и Дејан Врањеш.

Из Карате клуба истичу да настављају са тренинзима и током јула и августа и то у комбинацији тренинга у сали и на отвореном.

Related posts

Турнир „Малих шампиона“
објединио фудбал и дружење

Derventski List

Кошаркаши славили у
мечу пуном преокрета

Derventski List

Дервенћани савладали Шамчане

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još