Друштво

Почињу бесплатне радионице за дјецу

Малишани узраста од четири и пет година од октобра имају прилику да у вртићу „Трол“ похађају CIVITAS-ове радионице.
Директорица вртића „Трол“ Гордана Симић појаснила је да ће радионице бити бесплатне, а да је пријава дјеце и даље у току.
– Радионице су бесплатне и почињу већ у октобру, а предвиђене су за дјецу узраста од четири и пет година. Дјеца ће на овај начин имати прилику да науче шта је одговорност и да савладају разлику између моћи и ауторитета, праведности и одговорности – казала је Симићева.
Унапређење предшколског васпитања и образовања, које је обухваћено стручном литературом под називом „Квалитет предшколског курикулума и цјеловит развој дјетета“, аутора Гордане Симић представљена је на Сајму књиге који је одржан у Бањалуци. Поред овог издања Завода за уџбенике и наставна средства РС, представљен је и дидактички материјали, као и дидактичка игра.
– Оно што слиједи је Научно – стручна конференција Балканског савеза васпитача који се одржава у Републици Српској послије дужег времена, а на којем ћу говорити о квалитету предшколског васпитања и образовања – истакла је Симићева.

Related posts

ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ УПИСА У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

admin

ОШ „19. април“ домаћин регионалног
такмичења фолклорних секција

Derventski List

ДЈЕЦИ УКАЗАНО НА ВАЖНОСТ ОЧУВАЊА ЗДРАВЉА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još