ИЗДВОЈЕНОНовости

Јавна расправа о раду недјељом 7. децембра

Јавна расправа о Нацрту одлуке о радном времену у угоститељским, трговинским, занатским, услужним и другим објектима и дјелатностима на подручју града заказана је за 7. децембар и требало би да да одговоре у вези са ограничавањем или укидањем рада недјељом.

Скупштина града на посљедњој сједници усвојила је нацрт ове одлуке којом је, између осталог, прописано да радно вријеме у трговинској дјелатности недјељом буде до 15 часова, чиме се излази у сусрет радницима у овој дјелатности, а иницијатива за ову одлуку стигла је од дијела одборника.

Како је објављено на сајту Градске управе, учесници у јавној расправи могу своје приједлоге, сугестије и коментаре доставити и писмено у року од 30 дана, односно до 12. децембра.

Јавна расправа биће одржана у 11 часова у Скупштинској сали.

Нацрт одлуке о радном времену у угоститељским, трговинским, занатским, услужним и другим објектима и дјелатностима на подручју града:

Нацрт одлуке

Related posts

Дервента живи свечарске дане

admin

Немјерљив значај
Дервентског листа

Derventski List

Народни збор вратио сат на зачетке Вашара

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još