Друштво

Родитељски састанак за припремни програм 1. марта

Припремни програм у години пред полазак у школу за дјецу која нису обухваћена редовним предшколским образовањем и ове године ће се реализовати у вртићу „Трол“ од 1. марта до 1. јуна, а тромјесечном раду с дјецом претходиће уобичајени родитељски састанак који је заказан управо првог дана програма, односно 1. марта у 16 часова.

У „Тролу“ наводе да родитељи треба да присуствују састанку заједно са дјецом, те апелују на поштовање епидемиолошких мјера.

-Родитељски састанак ће бити одржан у просторијама предшколске установе „Трол“ и молимо родитеље да поштују епидемиолошке мјере које се препоручују, као и распоред уласка у просторије вртића који ће бити одређен тог дана. Такође, молимо родитеље да са собом понесу налаз столице који мора бити уредан да би дијете похађало програм, као и осталу документацију у случају да је раније није предата – саопштили су из „Трола“.

Related posts

Подршка Градске управе
пензионерима значајан подстрек

Derventski List

Од сутра десет нових лијекова на рецепт

admin

Дијелови града
сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još