ДруштвоРС-РЕГИЈА

„Фереро“ из продаје у БиХ повлачи дио „Киндер“ производа

Компанија „Фереро“ одлучила је да, као мјеру опреза, добровољно повуче из продаје у БиХ производ „Киндер шокобонс“ произведен у Белгији.

– „Фереро“ сарађује са надлежним тијелима за безбједност хране због могуће повезаности с појединим пријављеним случајевима салмонеле изван територије БиХ. Иако приликом стављања „Киндер“ производа на тржиште, ниједан производ није био позитиван на салмонелу и нисмо примили ниједну притужбу потрошача, ово схватамо врло озбиљно, јер нам је заштита потрошача увијек на првом мјесту – саопштили су из компаније.

„Фереро“ је као мјеру опреза одлучио добровољно да повуче из продаје у БиХ производ „Киндер шкобонс“ са сљедећим лот бројевима, произведен у Белгији:

Из компаније „Фереро“ наводе да сарађују са дистрибутером како би осигурали да наведени „Киндер“ производи више не буду у продаји.

Сви остали „Фереро“ производи, укључујући Киндер производе, нису обухваћени овим добровољним повлачењем из продаје.

– Ако имате неки од наведених „Киндер“ производа, савјетујемо вам да их не конзумирате. Задржите „Киндер“ производ и контактирајте „Фереро“ Одјел за односе с потрошачима на мејл potrosacki-servis@ferrero.com, који ће вам радо помоћи – навели су из компаније „Фереро“.

(РТРС)

Related posts

ПУТ У ЦЕРАНИМА ОКРЧЕН ПРЕД ЗИМУ

admin

Декоративна јаја биће
дио васкршњег руха града

Derventski List

Матурском забавом крунисали основно образовање

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još