Спорт

Личним рекордима крунисан
старт дворанских такмичења

Чланови Атлетског клуба „Дервента“ и Атлетског клуба „Сан“ из Прњавора започели су нову сезону такмичења у дворанама остваривши одличне резултате и личне рекорде.

На Међународном атлетском митингу у Београду који је одржан протеклог викенда чланица Атлетског клуба „Дервента“ Теодора Милојевић освојила је шесто мјесто у тркама на 60 метара и 200 метара, са личним рекордима, а у истим категоријама наступила је и чланица Атлетског клуба „Сан“ Кристина Стојковић, те је у тркама на 200 метара освојила златну медаљу постављајући нови рекорд у РС, а на 60 метара освојила је бронзу. На митингу су наступили и Кристијан Марић у трци на 1.000 метара, те Срђан Станишић у тркама на 60 и 200 метара.

Из клуба су истакли да је ово био одличан почетак нове сезоне такмичења у дворани, а чији је врхунац Балканско првенство за јуниоре које се одржава у фебруару у Београду.  

Related posts

Чланови „Киме“ побрали већа звања

admin

Најмлађи теквондоисти
окитили се са 14 медаља

Derventski List

Најмлађи каратисти
заслужили медаље

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još