Хроника

Oprez zbog učestalih
prevara putem interneta

Iz Policijske uprave Doboj apeluju na građane da postupaju krajnje oprezno u situacijama kada se od njih traže lični i bankovni podaci naročito od lica čiji im je identitet nepoznat, s obzirom da sve učestalije prevare putem interneta.
Policijskoj stanici Teslić 15. i 16. februara obratila su se dva oštećena lica iz Teslića koji su prijavili da su putem aplikacije „WhatsApp” stupili u kontakt sa nepoznatim licima radi kupoprodaje.
– Nakon što su se dogovorili oko kupovine nepoznata lica su im dostavila link sa lažnim logom „BH pošta“ i potom zatražila da popune naveneni link, a nakon što su oštećena lica unijela svoje podatke kao i podatke sa svojih tekućih računa, sa njihovih računa je skinut sav novac – naveli su iz Policijske uprave Doboj dodajući da preduzimaju sve potrebene mjere u cilju identifikovanja lica koja su izvršila ove prevare.
Ukoliko građani budu predmet ovakvih ili sličnih zloupotreba potrebno je da to odmah prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

Related posts

За воланом ујутро био са
четири промила алкохола

Derventski List

НА МАГИСТРАЛИ УХАПШЕН ПИЈАНИ ПЈЕШАК

admin

У Дервенти одузети „трептачи“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još