Новости

Predsjednik NDP-a predstavio
pravce djelovanja partije

Bojan Šapurić, koji u statusu vršioca dužnosti obavlja funkciju predsjednika NDP-a, posjetio je protekle sedmice Gradski odbor stranke u Derventi i održao radni sastanak sa predsjednikom odbora Zoranom Milojevićem i njegovim saradnicima.
Šapuriću je vođstvo nad partijom povjereno poslije ostavke osnivača i dugogodišnjeg lidera NDP-a Dragana Čavića, a sa Dervenćanima je podijelio svoju viziju djelovanja stranke u budućnosti napominjući da je za kraj maja zakazana izborna sjednica Skupštine. Na toj sjednici, osim izbora predsjednika, Predsjedništva i članova Glavnog odbora, delegatima će biti predstavljeni programski dokumenti.
– Mi smo sadašnjeg predsjednika partije upoznali sa stanjem u Gradskom odboru, rezultatima koje smo ostvarivali u prethodnim izbornim procesima, ali i sa ukupnim stanjem i političkim odnosima na području Dervente – rekao je predsjednik derventskog NDP-a Zoran Milojević.

Related posts

Светосавски дом биће ново мјесто окупљања вјерног народа Дервенте

admin

Дојаве о бомби стигле на адресе 429 школа, пријећено из иностранства

admin

АКЦИЈА ДАРИВАЊА КРВИ 5. ДЕЦЕМБРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još