Спорт

Атлетичари имали још
једну успјешну седмицу

Чланови Атлетског клуба „Дервента“ и протеклу седмицу испунили су успјешним наступима на неколико такмичења, наставивши добар низ започет у априлу.

Најприје је Ања Јевтић 14. маја у трци ученица средњих школа на 800 метара на Ђурђевданским тркама у Добоју освојила бронзу, а дан касније на Међународној уличној трци у Приједору, млађи чланови истрчали су добре резултате. Растко Миладиновић је у трци на 400 метара освојио четврто место, Борко Топић у истој трци, и поред малог пада на старту, успио је да се домогне шесте позиције, док је Тамара Ћорић у изузетно јакој конкуренцији у трци на 100 метара била међу првих десет такмичарки. Наступом на овом такмичењу, у трци на 600 метара, могу да се похвале и Јована Миладиновић и Анђела Милаковић.

– Седмицу пуну добрих резултата је употпунила Теодора Милојевић у финалу Малих олимпијских игара за основне и средње школе, када је у полуфиналној трци истрчала свој лични рекорд на 100 метара, који сада износи 12,63 секунди. У финалној трци, Теодора је освојила прво мјесто за ученице средњих школа – казали су из овог клуба.

Related posts

„ТЕКСТИЛАЦ“ СТАРТУЈЕ ПРОТИВ „ЈЕДИНСТВА“

admin

Врховцу три златне
медаље из Загреба

Derventski List

Бројни проблеми утицали на лош резултат

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još