Спорт

„Баскетфест“ на „Партизановом“
угостио 200 играча

„Дервента баскетфест“ протеклог викенда на „Партизановом“ игралишту, осим „Никшићко пиво 3×3 Република Српска“ турнира донио је и надметања под обручем у „MTS 3×3 streetball league“ и Омладински турнир који су окупили око 250 играча из БиХ и региона.

У финалном мечу „MTS“ лиге, коју је преносио и ТВ канал „Арена спорт“, у суботу увече између „Boma Court 3×3“ из Љига и „3×3 Banjaluka MaxBet“ из Бањалуке, екипа из Србије савладала је Бањалучане резултатом 21:16 и освојила улазницу на завршни турнир лиге који ће се одржати у Сомбору.

Награде финалистима уручио је замјеник градоначелника Синиша Јефтић, а за МВП турнира проглашен је Лука Шербек из шампионске екипе.

Посљедњи дан „Баскетфеста“ био је резервисан за омладински турнир у јуниорској, кадетској и пионирској конкуренцији. Током јучерашњег дана такмичило се 40 екипа у свим конкуренцијама, а најбоља међу јуниорима била је екипа „3×3 RICH“ из Прњавора, а у категорији кадета „Ресторан Гранд“ из Власенице, док је шампион међу пионирима био „Bike shop“.

Related posts

Финале радничких
игара у недјељу

Derventski List

Дервенћани укрстили вјештине
са шаховским велемајстором

Derventski List

Крос такмичари из читаве БиХ стижу у Дервенту

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još