Спорт

Милошевић првак РС,
Ђекић најбољи сениор

Такмичење на појединачном првенству Републике Српске у боксу донијело је титулу најбољег кадета члану Боксерског клуба „Дервента“ Сергеју Милошевићу, док је Михајло Ђекић на турниру „Невидљиви хероји“ подигао пехар за најбољег сениора.

Из клуба су казали да је првенство РС одржано протеклог викенда у Милићима, а турнир „Невидљиви хероји“ у Новом Саду.

– У категорији кадета Сергеј Милошевић је доминирао у полуфиналу над боксером бањалучке „Славије“ резултатом 3:0, да би у финалној боеби побиједио боксера из зворничког „Обилића“ и освојио пехар за најбољег школарца првенства. Сергеј је тако објединио титуле првака РС и БиХ за 2023. годину, а на првенству Српске наступио је и Александар Тепић који је због повреде био спријечен да наступи у финалном сусрету – казали су из клуба истакавши и пласманом некадашњег члана клуба.

– Наш члан који сада наступа за Боксерски клуб „Патриоте“ из Новог Сада Михајло Ђекић освојио је пехар за најбољег сениора међународног турнира „Невидљиви хероји“ уз такмичаре из Србије, Кипра, Словачке, Црне Горе, Чешке, Ирске, Грчке, Пољске и Словеније – додали су из Клуба.

Related posts

Отац и син заједно на терену, али и на скели

admin

Краљица спортова окупља све више Дервенћана

admin

Списак учесника
гарантује добар фудбал

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još