Хроника

Брођанин крао катализаторе са аутомобила у Добоју и Дервенти

Полицијски службеници Полицијске управе Добој идентификовали су Брођанина иницијала Д.Н. из Брода за које постоји основ сумње да је током јуна и јула украо шест катализатора са аутомобила у Добоју и Дервенте, те исто покушао и у Модричи.

– За Д.Н. постоји основ сумње да је 2. јула у Добоју са паркираних путничких аутомобила различитих власника, уз помоћ подесног предмета одсјекао и отуђио три катализатора. За пријављено лице постоји основ сумње да је током јуна у Дервенти са три аутомобила насилно скинуло и отуђило такође три катализатора. Такође, за наведено лице постоји и основ сумње да је на подручју општине Модрича са путничког аутомобила покушало отуђити катализатор – саопштили су из Полицијске управе Добој додајући да је пронађен дио украдених катализатора.

Послије документовања и комплетирања предмета против Д.Н. Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен Извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Related posts

Током викенда ухапшена 23 пијана возача

admin

Једну комшиницу заклао на спавању, другу повриједио

admin

ПАЈСЕРОМ ОШТЕТИО ПАРКИРАНИ „ОПЕЛ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još