Хроника

Брођанин крао катализаторе са аутомобила у Добоју и Дервенти

Полицијски службеници Полицијске управе Добој идентификовали су Брођанина иницијала Д.Н. из Брода за које постоји основ сумње да је током јуна и јула украо шест катализатора са аутомобила у Добоју и Дервенте, те исто покушао и у Модричи.

– За Д.Н. постоји основ сумње да је 2. јула у Добоју са паркираних путничких аутомобила различитих власника, уз помоћ подесног предмета одсјекао и отуђио три катализатора. За пријављено лице постоји основ сумње да је током јуна у Дервенти са три аутомобила насилно скинуло и отуђило такође три катализатора. Такође, за наведено лице постоји и основ сумње да је на подручју општине Модрича са путничког аутомобила покушало отуђити катализатор – саопштили су из Полицијске управе Добој додајући да је пронађен дио украдених катализатора.

Послије документовања и комплетирања предмета против Д.Н. Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен Извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Related posts

Дервенћанин у „аудију“
затечен са „спидом“

Derventski List

Украдена веш машина, телевизор и тракторска кабина

admin

ОБУСТАВЉЕН САОБРАЋАЈ НА ПУТУ ДЕРВЕНТА – ДОБОЈ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još