Занимљивости

БРЧАЦИ КУЋУ ОКТИЛИ СА 50.000 ЛАМПИЦА

Уочи доласка Нове 2019. године, кућа и двориште у власништву породица Жилић и Ђурић увесељава комшилук и бројне грађане Брчко дистрикта, јер је окићена са чак 50.000 лампица

Дајана Ђурић каже да је идеја да се кућа украси шареним лампицама родила прије четири године.

Сваке године додавали су по неку нову лампицу, да би ове године засвијетлило 50.000 лампица које привлаче пажњу не само дјеце и мјештана, већ и људи из околних насеља који овдје долазе да се сликају за успомену.

–       Ово је један мали Зимзоград у Брчком. Тузла има своју “Слободу”, Бањалука свој “Зимзоград”, а иако је наш центар окићен мислим да ми као Дистрикт можемо пуно више тога – рекла је Дајана Ђурић.

Са украшавањем  жељели су да допринесу празничној атмосфери како у својој улици, тако и у читавом граду.

–       Јелка је радост дјеце. И ја сам био дијете и знам каква је радост у питању. Комшије кажу да је јако лијепо. Овдје је уложено и пуно труда. На констатацију колико ћемо струје потрошити морам рећи да све што је лијепо оно је и скупо – рекао је Халид Жилић.

 

http://www.brcko.tv

Related posts

УКИНУТА СТОГОДИШЊА ЗАБРАНА ГРУДВАЊА

admin

УКРАО 27 „МИЛКА“ ЧОКОЛАДА, ДИО ПОЈЕО, А ОСТАЛЕ ПРОДАО

admin

ЗАПОСЛЕНЕ НАГРАЂУЈУ ПУТОВАЊЕМ НА ТАЈЛАНД

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još