Друштво

Више улица данас без струје

Више градских улица биће данас без струје због планираних радова на електромрежи, најављено је из електродистрибуције.

– Од осам до десет часова струје неће бити у Шантићевој, улици краља Петра Првог, дијеловима улица Милована Бјелошевића Белог и Омладинске улице, улицама Чика Јове Змаја, Јована Дучића, Славка Родића, Николе Тесле, дијеловима Трга православља и 1. маја – навели су из електродистрибуције.

Од десет до 12 часова без струје ће бити и улице Николе Тесле, Триве Вујића, Церска Јеврејска, Цара Лазара, Вељка Миланковића, краља Петра Првог и Трг православља. Од 12 до 14 часова прекид у снабдијевању струјом предвиђен је у улицама Триве Вујића, Симе Шолаје, 53. дивизије, Одред Војводе Мишића, Пете Козарачке бригаде и Омладинској улици, те Занатској, улици 9. маја и Тргу ослобођења.

– Од осам до 15 часова без струје ће бити потрошачи у Бијелом брду, а од девет до 15 часова у Горњем Детлаку.  Од девет до 9.05 и од 14.55 до 15 часова струје неће бити детловачким засеоцима Субићи, Бјелошевићи, Колонија, Чолићи и Ковачевићи – најавили су из електродистрибуције.

Related posts

Школске дане украсили
слогом и активизмом

Derventski List

Ученицима приближена
стоматолошка струка

Derventski List

Три генерације исте
породице под кровом „Санина“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još