Друштво

Више улица данас без струје

Више градских улица биће данас без струје због планираних радова на електромрежи, најављено је из електродистрибуције.

– Од осам до десет часова струје неће бити у Шантићевој, улици краља Петра Првог, дијеловима улица Милована Бјелошевића Белог и Омладинске улице, улицама Чика Јове Змаја, Јована Дучића, Славка Родића, Николе Тесле, дијеловима Трга православља и 1. маја – навели су из електродистрибуције.

Од десет до 12 часова без струје ће бити и улице Николе Тесле, Триве Вујића, Церска Јеврејска, Цара Лазара, Вељка Миланковића, краља Петра Првог и Трг православља. Од 12 до 14 часова прекид у снабдијевању струјом предвиђен је у улицама Триве Вујића, Симе Шолаје, 53. дивизије, Одред Војводе Мишића, Пете Козарачке бригаде и Омладинској улици, те Занатској, улици 9. маја и Тргу ослобођења.

– Од осам до 15 часова без струје ће бити потрошачи у Бијелом брду, а од девет до 15 часова у Горњем Детлаку.  Од девет до 9.05 и од 14.55 до 15 часова струје неће бити детловачким засеоцима Субићи, Бјелошевићи, Колонија, Чолићи и Ковачевићи – најавили су из електродистрибуције.

Related posts

Хранитељство хуман чин

Derventski List

ВЕЧЕ ПОЕЗИЈЕ У ОШ „19. АПРИЛ“ У ПЕТАК

admin

Маске обавезне и у новој школској години

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još