Спорт

Власеничани подигли пехар
првог дана „Баскетфеста“

Први дан „Дервента баскетфеста“ био је резервисан за турнир у оквиру „Никшићко пиво 3×3 Република Српска“ лиге и окупио је 17 екипа које су на „Партизановом“ игралишту приредиле мноштво добрих мечева.

Финали меч био је посебна посластица за љубитеље баскета, гдје су екипе „Власеница 3×3“ и „3×3 Сомбор Џокер“ тек послије продужетака одлучиле побједника.

Екипа у саставу Александар Лазић, Срђан Тешић, Марко Малекинушић и Филип Драгојевић из Власенице у финалу је са 21:19 савладала сомборске ривале у саставу Келемен Балазс, Петар Рњак, Ненад Цвјетковић и Стефан Бијелић.

МВП турнира био је играч „Власенице 3×3“ Александар Лазић, а награде побједницима уручио је замјеник градоначелника Синиша Јефтић.

Наставак „Баскетфеста“ данас доноси турнир у оквиру регионалне „МТС 3х3 стритбал лиге“, а директан пренос је на ТВ каналу „Арена Спорт“ од 16 часова.

Фото: Н. Шербула

Related posts

ЉУБИТЕЉИ МОТОРА И АДРЕНАЛИНА ДОШЛИ НА СВОЈЕ

admin

„Борчев“ стадион под новим рефлекторима

admin

УСАГЛАШЕНИ ДЕТАЉИ УЧЕШЋА ДЕРВЕНТЕ У ТРЦИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još