Спорт

„Дервента“ суверено држи лидерску позицију

Рукометни клуб „Дервента“ побједом над „Славијом“ 36:18 наставио је низ без пораза и задржао лидерску позицију Прве лиге Републике Српске.

Домаћин је добро отворио сусрет, те послије осмог минута игре има водство 4:2. Ипак, гости након 20-ак минута игре имају предност 8:9. До краја првог дијела „Дервента“ долази поново до своје игре и на одмор иде са водством 14:10.

У наставак сусрета Дервенћани улазе са играчем више, скоро два минута, јер је играч „Славије“ добио два минута у финушу првог полувремена што користе и у 35. минути имају водство 17:10. „Дервента“ је тада само наставила пун гас и на половини другог полувремена имала водство 24:13. На крају коначан резултат је био 36:18.

Прво име у редовима „Дервенте“ био је Живанић са седам голова, док су по пет додали Сибинчић, Милинковић и Пејић, а одлично ролу како у одбрани, тако и у нападу имао је и Максимовић са пет голова. На голу су се истакла оба голмана, Дринић са девет и Бера са седам одбрана, а добрану је уписао и трећи голман Толимир.

У редовима „Славије“ прво име био је Берибака са пет оглова, док је голман Гајовић имао девет одбрана, а Косорић четири.

У наредном колу 9. новембра „Дервента“ игра против „Младости“.

Related posts

Атлетичарима 17 медаља

admin

Стартује празник малог фудбала

Derventski List

Кадеткињама медаље
са Балканског првенства

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još