ДруштвоИЗДВОЈЕНО

„Дервентске зимске вечери“
од 28. децембра

Дервенту ће у претпразничном периоду обогатити бројни садржаји који ће у оквиру „Дервентских зимских вечери“ бити одржани од 28. до 30. децембра.

Центар ових активности прилагођених свим генерацијама биће Трг ослобођења, а под организаторском палицом Туристичке организације и Народне библиотеке „Бранко Радичевић“ и уз подршку Градске управе.

– „Дервентске зимске вечери“ почињу у четвртак, 28. децембра у 17 часова зимским базаром који ће трајати три дана. И ове године најмлађе ће поклонима обрадовати „Mото Mразеви“ који ће у петак, 29. децембра ујутро кренути у обилазак вртића, школа и Центра „Будућност“, послије чега ће се у 11.30 часова придружити прослави дјечије нове године испред Градске управе – навели су организатори додајући да ће дјецу са „Мото Мразевима“ увесељавати и кловнови.

– Дочек дјечије нове године је у 12 часова, а програм ће употпунити и наступ малишана из вртића „Трол“ и Клуба за дјецу „Бамби“, Плесног студија „С“ и представа за – додали су организатори.

Петак, 29. децембар, увече биће у знаку музике.

– Од 20 до 22 часа концерт ће одржати група „Деминутив“, а празнично расположење у суботу, 30. децембра од 20 до 22 часа употпуниће концерт Горана Тешановића Теше и наступ сестара Новић – наводи се у распореду „Дервентских зимских вечери“.

Related posts

У ТОКУ АНАЛИЗА ВОДЕ ИЗ УКРИНЕ, ИНСПЕКТОРИ И ДАНАС НА ТЕРЕНУ

admin

Сабор СПЦ 18. фебруара бира новог патријарха

admin

Почела исплата једнократне помоћи за младе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još