Хроника

Дервенћанин повријеђен у тучи са Добојлијама

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су јуче Добојлије иницијала С.С., К.Б., А.М. и Е.Х. који су вербалног конфликта физички насрнули на С.К. из Дервенте, које је овом приликом задобило повреде главе.

– Лице иницијала С.К. је након указане љекарске помоћи у Дому здравља Дервента превезено у добојску болницу. Извршеним алкотестирањем код лица иницијала СС. је утврђено присуство алкохола у организму од 1,04 g/kg, код лица иницијала К.Б. утврђено је присуство алкохола у организму од 0,93 g/kg, код лица иницијала А.М. 1,17 g/kg, а код лица иницијала Е.Х. утврђено је присуство алкохола у организму од 2,51 g/kg. Извршеним алкотестирањем лица иницијала С.К. утврђено је присуство алкохола у организму од 1,81 g/kg – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Против лица иницијала С.С., К.Б., А.М. и Е.Х. ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу „тјелесна повреда“, док ће лицу иницијала С.К. бити уручен прекршајни налог за почињени прекршај из члана 12. (туча и физички напад) Закона о јавном реду и миру РС.

Related posts

Полиција истражује паљење викендице на Тетими

admin

Ухапшена тројица Дервенћана због серије пљачки

admin

Због дуга од 1.858 КМ Дервенћанину одузет „Форд“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još