Хроника

Дервенћанин повријеђен у тучи са Добојлијама

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су јуче Добојлије иницијала С.С., К.Б., А.М. и Е.Х. који су вербалног конфликта физички насрнули на С.К. из Дервенте, које је овом приликом задобило повреде главе.

– Лице иницијала С.К. је након указане љекарске помоћи у Дому здравља Дервента превезено у добојску болницу. Извршеним алкотестирањем код лица иницијала СС. је утврђено присуство алкохола у организму од 1,04 g/kg, код лица иницијала К.Б. утврђено је присуство алкохола у организму од 0,93 g/kg, код лица иницијала А.М. 1,17 g/kg, а код лица иницијала Е.Х. утврђено је присуство алкохола у организму од 2,51 g/kg. Извршеним алкотестирањем лица иницијала С.К. утврђено је присуство алкохола у организму од 1,81 g/kg – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Против лица иницијала С.С., К.Б., А.М. и Е.Х. ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу „тјелесна повреда“, док ће лицу иницијала С.К. бити уручен прекршајни налог за почињени прекршај из члана 12. (туча и физички напад) Закона о јавном реду и миру РС.

Related posts

НА ШЕСТОМ КИЛОМЕТРУ ГОРИО ШЛЕПЕР

admin

РАСВИЈЕТЉЕНЕ ПЉАЧКЕ ПОВРАТНИЧКИХ КУЋА

admin

Видовита Раденка на превару узела више од 800.000 КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: