ИЗДВОЈЕНОНовости

„ДУАЛ“ ДО КРАЈА ЈУНА У ДОБОЈСКОЈ РЕГИЈИ

Брзина кретања возила на путевима који су у оперативној надлежности Полицијске управе Добој, од 4. до 30. јуна биће контролисана помоћу радарског система „дуал“.

Овај систем радарске контроле подразумијева евидентирање брзине без заустављања возила и присуства полицијских службеника.

Уређај истовремено региструје више возила у прекршају у обје саобраћајне траке и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила, а посједује и меморију на коју полицијски службеник не може да утиче, чиме се елиминише могућност корупције.

– Полицијска управа Добој апелује на возаче моторних возила да приликом учествовања у саобраћају поштују саобраћајна правила и прописе, нарочито она која се односе на ограничења брзине кретања возила, те да не започињу вожњу и не управљају возилом под дејством алкохола – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Related posts

ПОКЛОНИ ОБРАДОВАЛИ ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“

admin

САОПШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ РАДА ВРТИЋА „ТРОЛ“

admin

Чардак живи упркос ранама

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još