НовостиРС-РЕГИЈА

ДЈЕВОЈЧИЦЕ ПРОНАЂЕНЕ МОКРЕ И ПРОМРЗЛЕ

Двије тринаестогодишњакиње из Добоја, након интензивне  потраге, пронађене су ноћас око 2.45 часова на локалном путу у мјесту Стријежевица у Добоју, мокре и промрзле, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Дјевојчице су, како су навели из полиције, превезене у Дом здравља Добој ради указивања потребне љекарске помоћи, након чега су их преузели родитељи. Медији преносе да се ради о Ивани Спасојевић и Михаели Николић.

  • Нестанак два малољетна лица 2006. годиште полицијским службенициима ПУ Добој пријављен је јуче у 17 и 17.20 часова. У потрази која је трајала око девет часова, били су укључени полицијски службеници ПС Добој 1, ПС Добој 2, ПС зс БС Добој, ПС Петрово, Сектор криминалистичке полиције ПУ Добој, Јединица за оперативну технику МУП-а РС и Јединица за подршку ПУ Добој, која је у потрагу била укључена са псом трагачем – навели су из добојске полиције.

Након пријаве о нестанку лица, о свему су биле обавијештене све полицијске станце из састава ПУ Добој као и све сусједне полицијске станице. О овом случају обавијештен је и Центар за социјални рад Добој.

Related posts

Поднесен приједлог за
опозив Маринка Николаша

Derventski List

Мир Божији, Христос се роди!

Derventski List

ГЛАСАЊЕ ПРОТИЧЕ МИРНО УЗ ПОШТИВАЊЕ ЕПИДЕМИОЛОШКИХ МЈЕРА (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još