ИЗДВОЈЕНОНовости

Жунић: Хвала за велику подршку

Кандидат СНСД-а за градоначелника Дервенте Игор Жунић, који је на јучерашњим локалним изборима освојио највећи број гласова и осигурао четворогодишњи мандан, захвалио се за подршку коју је добио нагласивши да је она част и обавеза.

Он је на свом „Фејсбук“ профилу написао да га, заједно са одборничком листом СНСД-а чека важан задатак и циљ – боља, љепша и јача Дервента

-Желим да вам се захвалим за велику подршку коју сам добио од вас да у наредне четири године обављам посао градоначелника нашег лијепог града. Обавеза и част коју сте ми својим гласовима дали ће ми бити на уму свакога дана док будем обављао тај посао. Желим да ми будете водиља како да га радим, својим савјетима, али и критикама. Оно што могу да тврдим да ћу за бољу будућност наше Дервенте дати сваки атом свога знања, енергије, визије и то желим да дијелим са вама, мојим суграђанима – написао је Жунић казавши да је предизборна кампања била фер.

– Желим да се захвалим Влади и Мили, који су као кандидати били коректни у својим наступима и водили фер кампању у овим околностима које живимо. Желим им срећу на пословном, политичком и породичном пољу. Захвалио бих се свим мојим комшијама, активистима, коалиционим партнерима, сарадницима који су ми давали вјетар у леђа када ми је било најтеже. Хвала и мојој породици која носи тешко бреме овог посла који радим – навао је он честитавши кандидатима СНСД-а за одборнике.

-Хвала и за фантастичан резултат и енергију која нас је красила, хвала за повјерење и разумијевање које смо имали, на идејама које су са мном дијелили. Искрено вам хвала. Честитам и носиоцу листе СНСД Давору који је направио велики изборни резултат и био стална веза између мене и кандидата. Чека нас све заједно важан задатак и циљ који смо поставили. Боља, љепша и јача Дервента. Дервента за све, без обзира како се ко се зове и презива, коме припада или не припада, кога воли или не воли. Подјеле по тим принципима никада нећу дозволити. Хвала ти, Дервенто моја – написао је Жунић.

Related posts

Средњошколци се враћају у клупе, студенти на факултете

admin

ДЕРВЕНЋАНИН СЕ ОПОРАВИО ОД КОВИД-19

admin

ВЛАДА УСВОЈИЛА ЗАКЉУЧАК О ЗБРИЊАВАЊУ РАДНИКА „УНИСА“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još