ИЗДВОЈЕНОНовости

ДЕРВЕНЋАНИН СЕ ОПОРАВИО ОД КОВИД-19

Једини пацијент из Дервенте који је до сада био оболио од КОВИД-19 потпуно се опоравио и отпуштен је из Студентског дома у Бањалуци гдје је био на лијечењу и  тренутно се налази у кућној изолацији, саопштено је то јутрос из Хигијенско – епидемиолошке службе Дома здравља.

– У Дервенти је под надзором укупно 246 лица. У Карантину на Плехану налазе се 24 особе, док је осталима наложена кућна изолација. Налази за три тестиране особе су негативни. Током претходна 24 часа под надзор је стављено осам особа, а за четири је истекао период надзора – додаје се у саопштењу.

У Републици Српској регистрована су два нова случаја заразе вирусом корона, рекао је данас министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

Он је навео да су у протекла 24 часа тестирана 94 узорка, од чега су два позитивна, чиме је укупан број заражених порастао на 304.

У питању су двије особе из Бањалуке.

Шеранић је рекао да су у протекла 24 часа преминула још два лица, чиме је број преминулих порастао на девет.

Додао је да је 35 лица излијечено, те да је, у суштини, већина опорављених из трећег кластера из Бањалуке.

Related posts

ПУНА КУЋА ДЈЕЦЕ НАЈВЕЋИ БЛАГОСЛОВ (ФОТО)

admin

Петар Божовић увеличао
Преображењско вече

Derventski List

НОВИЋ ТУЖИТЕЉКИ ПРИЈЕТИО ДА ЋЕ ЈОЈ УБИТИ ПОРОДИЦУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još