Друштво

Идућих дана хладније

У Републици Српској наредних дана биће умјерено до претежно облачно и хладније вријеме, а у високим предјелима и планинама од сутра се очекује снијег, подаци су Републичког хидрометеорлолошког завода Републике Српске.
Сутра ће бити вјетровито уз наоблачење са кишом, прво на југу и западу, а на истоку ће у првом дијелу дана и даље бити суво. Поподне и увече киша ће падати у већини предјела, у Херцеговини се очекују обилније падавине. На високим планинама понегдје ће у току вечери провијавати слаб снијег.

Вјетар ће бити умјерен до јак, на југу и планинама и олујни, јужних смјерова. Минимална температура ваздуха биће од четири до десет, у вишим предјелима на истоку од један степен, а максимална температура ваздуха од осам на западу до 15 на сјеверу и истоку, у вишим предјелима од три степена Целзијусова.

У уторак, 10. јануара, током ноћи и јутра очекује се захлађење, а падавине ће се премјештати од запада ка истоку током пријеподнева.

Послијеподне у већини мјеста биће суво и претежно облачно, док ће од централних предјела ка истоку бити још падавина, у високим предјелима и на планинама снијег.

У току вечери и ноћи на сриједу, 11. јануар, очекује се постепено смањење облачности на западу и југу, и даље захлађење. Очекује се минимална температура ваздуха од један до осам, у вишим предјелима од минус три степена, а максимална температура ваздуха од пет до 11 степени, у вишим предјелима од минус један степен.

У сриједу, 11. јануара, током јутра биће умјерено до претежно облачно и хладније, у вишим предјелима, а понегдје и у нижим, биће мраза, док ће на истоку бити још падавина.

Послијеподне ће бити промјенљиво облачно уз дуже сунчане интервале, а на истоку ће се задржати претежно облачно и хладније током дана. На југу ће бити сунчано, увече и током ноћи пораст облачности.

Минимална температура ваздуха од минус један до шест, у вишим предјелима од минус пет степени, а максимална температура ваздуха од пет до 10, у вишим предјелима од минус два степена.

У четвртак, 12. јануара, током јутра и дана биће претежно облачно, тмурно и хладније вријеме, у вишим предјелима, а понегдје и у нижим, биће мраза.

Послијеподне и увече, локално ће бити кише, у вишим предјелима и на планинама слаб снијег. Минимална температура ваздуха од минус један до шест, у вишим предјелима од минус пет степени, а максимална температура ваздуха од пет до 10, у вишим предјелима од минус један степен Целзијусов.

Related posts

Савремено и занимање будућности

admin

РЕЗЕРВАЦИЈЕ ЗА „НАЈЛУЂУ НОЋ“ ОД 20 ДО 120 КМ

admin

Од марта до маја радови
на подручју Дервенте

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još