Спорт

КОМПЛЕТИРАН ИГРАЧКИ КАДАР ОДБОЈКАШКОГ КЛУБА

До почетка првенства у другој одбојкашкој лиги Републике Српске остало је још нешто више од двије седмице, а сада су, у складу са концептом функционисања клуба на реалним основама, остварени зацртани резултати усвојеног једногодишњег плана рада.

– Нови начин функционисања клуба већ је дао видљиве позитивне ефекте који се огледају у свим сегментима рада к, а посебно у стручном раду, као основном предуслову концепције ослонца на властити играчки потенцијал – каже предсједник УО Одбојкашког клуба Дражен Поповић.

Позитивна атмосфера и могућност индивидуалног напредовања, уз рад са тренером Гораном Хаџићем, су били мотиви да се у тренажни и такмичарски процес поново укључе искусне домаће одбојкашице Јелена Нинковић, Јелена Кулага и Марина Росић. Ријеч је о играчицама које су већ наступале прошле сезоне и неколико талентованих дјевојака кадетског узраста, које су се прикључиле раду с првим тимом, а овај састав је комбинација искуства и младости и чини солидну основу тима за предстојећу сезону.

Тренер Хаџић је био и својеврсни мамац за опредјељење двије перспективне одбојкашице из Прњавора да каријеру наставе у Дервенти. Тако ће у конкуренцији за мјесто у екипи бити Ивана Дамјановић и Даница Кустурић, које радом и приступом наговјештавају да се ради о квалитетним појачањима.

Играчки састав је комплетиран ангажовањем искусне Јелене Божић,из Србије, која је наступала за екипе „Футога“ и „Железника“, те једног америчког колеџа.

– Из овог се може закључити да има реалног основа за оптимизам, али је одлучено да се не ствара резултатски императив и непотребни притисак, уз опредјељење да се у првом дијелу лигашког такмичења покуша остварити што бољи пласман. У зависности од пласмана на крају првог дијела првенства и актуелног стања, направићемо анализу и утврдити резултатски циљ за други дио сезоне – каже Поповић.

Related posts

Улице Дервенте и овог
19. априла полигон за трку

Derventski List

Дервентски шахисти учили
од велемајстора Јанковића

Derventski List

Клупко „Текстилца“
још увијек замршено

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još