ИЗДВОЈЕНОСпорт

„Корт маркeти“ побједници „Дервента Нектар футсал“ турнира

Екипа „Корт маркети“ побједник је овогодишњег, јубиларног 20. издања „Дервента Нектар футсал“, а завршница турнира синоћ је у Спортској дворани окупила око 2.000 гледалаца.

Међу кадетима екипа „Сим Бау“ сигурном игром савладала је екипу „Роштиљница Палма“ из Прњавора, док је у финалном мечу ветерана екипа „Футсал Доборовци“ из Грачанице надиграла „Сп. удружење Дринић“ и заслужено освојила пехар.

Међу сениорима, први полуфинални пар био је прошлогодишњи побједник „Дворац Бејићи“ и „Корт маркети“ . Од самог почетка утакмице „Корт маркети“ наметнули су свој темпо и свој стил игре и није дозволили противнику нимало шанси за позитиван исход.

У категорији предпионира, екипа из Бановића „Ускотрал“, послије пенала савладала је дервентски „МБ Моторс“, за које су наступали играчи „Текстилца“.

Други полуфинални меч између „Но.1 паркети Новска“ и „Бања Мљечаница“ донио је врхунски футсал са мноштво преокрета, погођених пречки и промашених шанси.  Одлуку о побједнику донијели су пенали и то у корист „Бање Мљечанице“.

Пенали су одлучили побједника и међу пионирима, гдје су се вјештијим у извођењу слободних удараца показали Бијељинци „Офк Зенит“.

Финале јуниора је сигурном игром ријешила екипа „Пријеко Брдо“ из Грачанице и заслужено славила над саставом из Бановића.

Врхунац вечери био је финални сусрет сениора у којем су „Корт маркети“ савладали „Бању Мљечаницу“ резултатом 5:3 освојивши пехар и награду од 10.000 КМ.

Најбољи појединци

НАЈБОЉИ ИГРАЧ: Срђан Иванковић (Корт маркети)

НАЈБОЉИ СТРИЈЕЛАЦ: Горан Закарић (Корт маркети)

НАЈБОЉИ ГОЛМАН: Дарко Милановић (Корт маркети)

Related posts

Рад и давање максимума једина формула за успјех

admin

Смањене марже на основне животне намирнице

admin

КАРАТИСТИ ИЗ МОДРИЧЕ ДОНИЈЕЛИ ПРЕГРШТ МЕДАЉА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još