Друштво

„Лајком“ подржите избор
најбоље празничне фотографије

На адресу Туристичке организације стигао је велик број фотографија које су настале у празничном кутку на Тргу православља, а петочлана комисија, уз гласање посјетилаца „Фејсбук“ странице Туристичке организације, до 22. јануара изабраће најбољу.

Из Туристичке организације су навели да их радује да су грађани искористили празнични кутак за стварање успомена, те да су одлучили да фотографије у великом броју пошаљу на конкурс.

– Веома нам је драго што је стигао велики број фотографија на наш конкурс, јер је то показатељ да је наш турд био вриједан пажње. Посебном одлуком именована је Комисија за избор најбољих фотографија састављена од стручних лица из области умјетности, фотографије, дизајна и туризма, а коју чине професор ликовне културе и академски сликар и предсједник комисије Јелена Бардак, те академски сликар Саша Богдан, дипломирани графички дизајнер Дејан Бећаревић, професионални фотограф Иван Живковић и дипломирани туризмолог и стручни сарадник у Туристичкој организацији Младен Пећић – додали су из Туристичке организације подсјећајући посјетиоце своје „Фејсбук“ странице да „лајком“ могу да подрже фотографије које им се највише допадају.

Related posts

Медвјед се вратио у јазбину, зима ће потрајати

admin

Звоник се уздигао уз храм

Derventski List

ПОДЈЕЛА ПОМОЋИ 29. ДЕЦЕМБРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još